De club van 50

De club van 50

WAT BETEKENT DE CLUB VAN 50 VOOR U ?

Naar concerten van het MMK op de beste plaatsen.................?

Naar concert met korting op de entreeprijs...............?

Opnames kopen voor weinig geld..............?

Tijdig per email, of brief uitgenodigd worden..............?

Dat kan !!!!!    Als u ons koor jaarlijks met een kleine financiële bijdrage ondersteunt, van minimaal  50 euro,  wordt  u  automatisch lid van DE CLUB VAN 50.

Feitelijk mogen wij van de Belastingdienst geen tegenprestatie geven.  De belastingdienst zegt donatie is donatie.  De genoemde kleine voordeeltjes mogen zij als "beloning"wel toestaan.We hebben natuurlijk nog liever dat u komt meezingen en lid wordt.  Maar als u dat hoe dan ook niet kunt of niet wilt, dan kunt u het MMK toch steunen en zo uw waardering tonen.

Dankzij uw financiële steun kunnen onze concerten regelmatig plaatsvinden, op een hoog muzikaal niveau. Concerten zijn namelijk niet altijd kostendekkend.

Wilt u over het lidmaatschap van DE CLUB VAN 50 meer weten, stuur dan een mailtje aan: info@MillenniumMannenkoor.nl

Vindt u 50 euro toch teveel, dan kunt u ook volstaan met een bijdrage van 25 euro, maar dan kunt u geen gebruik maken van bovenstaande voordelen.

Wij bieden u dan wel 1x per concertjaar 50% korting op één toegangsbewijs aan.