Lid worden?

Belangstelling voor ons koor ?

Meezingen geeft je het gevoel onderdeel te zijn van een reusachtig orgel, dat bespeeld wordt door een dirigent die zijn sporen nationaal en internationaal in ruime mate heeft verdiend.

Binnen het repertoire wordt veel aandacht besteed aan het bereiken van een goed evenwicht tussen religieuze, (licht)klassieke en ‘profane’ werken. Kortweg, blijheid en ingetogenheid gaan tijdens het zingen bij het Millennium Mannenkoor hand in hand.

Alle stemsoorten zijn welkom.  DURFT U EEN UITDAGING AAN ??  Kom eens een repetitie bijwonen om een indruk van het koor en onze begeleiders te krijgen. Enige zangervaring is natuurlijk meegenomen, maar is niet beslist noodzakelijk. Enthousiasme en teamgeest zijn het belangrijkste. Daarbij, leden van ons koor worden van tijd tot tijd in de gelegenheid gesteld om een aantal lessen van ± 1 uur te volgen, ten einde een nog beter gebruik van hun stem te leren maken en het notenschrift (beter) te leren lezen.

Onze repetities zijn, globaal gezien, om de 14 dagen op zaterdagmorgen vanaf 9.30 uur tot 13.30 uur in het gebouw Phiosophicum op het LANDGOED  DIJNSELBURG  Amersfoortseweg 10  3705 GJ -Zeist  . Kom gerust eens luisteren. Vanaf ± 9.00 uur is er koffie.

Repetitiedata vindt u op de pagina informatie leden.

Bent u enthousiast geworden   Vraag meer gegevens via het CONTACT formulier