Onze CD "Christmas tide (dubbel-CD)"

Christmas tide (dubbel-CD)

Xmas-tide ofwel Kerst-tijd: Een 2e en ook nu weer prachtige en sfeervolle Kerst-CD van het Millennium Mannenkoor, nu met medewerking van het Ensemble Conservatoire en bekende solisten, als de Amerikaanse tenor Tom E. Williams, de Deense bariton Palle F. Jørgensen, gast-organist André van Vliet, gast-pianist Jan Lenselink en last but zeker not least Peter Witteveen, één van onze vaste begeleiders die voor werkelijk schitterende muzikale arrangementen heeft gezorgd. Samen met het koor hebben zij er ook dit keer voor gezorgd dat u vele uurtjes zult genieten van deze prachtige sfeervolle Kerstklanken, die zowel ingetogen als juichend en blijmoedig klinken. Wij wensen u veel luisterplezier met deze dubbel-CD.

Deze dubbel-CD wordt u zonder verdere kosten toegezonden na invulling van uw Naam, adres, postcode en woonplaats. Als u daarna direkt het aantal door u bestelde CD's x € 12,00 overmaakt op bankrekening NL45RABO0111980895 t.n.v. Millennium Mannenkoor te Hilversum, dan zorgen wij ervoor dat u de bestelde CD ('s) vlot in uw bezit heeft.

Kies hieroner het fragment dat u wilt beluisteren. Hoewel u hierdoor natuurlijk niet een echte overall indruk zult krijgen, lichten we hiermee voor u een tipje van de muzikale sluier op, teneinde u in een nutshell alvast enig inzicht te geven in wat het Millennium Mannenkoor en zijn solisten u op deze dubbel-CD zo al te bieden hebben.

Hier vindt u fragmenten van alle nummers die op deze CD te vinden zijn. Indien u meer wilt horen kunt u de bovenstaande knop gebruiken om deze dubbel CD te bestellen.

CD 1   CD 2