Onze CD "No man is an Island"

No man is an Island

Via het indringende Russische Onze Vader (Ot-tshe Nash), wordt ditzelfde gebed als ''verlangend'' ervaren in de Spaanse uitvoering hiervan (El Padre Nuestro). Afgesloten door een instrumentale vertolking van The Lord’s Prayer. Als door een golfbeweging opgenomen, volgt hierop de indrukwekkende uitvoering van The Creation (De Schepping), om vervolgens via enkele prachtige ‘spirituals’, over te gaan in de meer ingetogen uitvoering van het Pie Jesu Domine. De religieuze muziek sluit naadloos aan bij de ‘licht klassieken’ Ich fahr dahin en Der Gondelfahrer. Compleet zou de variëteit niet zijn, die ook het leven kenmerkt, zonder nostalgie en romantiek opgeroepen door de Medley of the fifties en het Some enchanted evening. Het Millennium Mannenkoor sluit af met het herkenningslied Let there be peace on earth, echter nu bijgestaan door het Millennium Orkest.

Ruim een uur van intens genieten en de ervaring dat gevoelens van ingetogenheid, blijheid en genegenheid zich in relatief korte tijd kunnen afwisselen.

Deze CD wordt u zonder verdere kosten toegezonden na invulling van uw Naam, adres, postcode en woonplaats. Als u daarna direkt het aantal door u bestelde CD x € 7,00 overmaakt op bankrekening NL45RABO0111980895 t.n.v. Millennium Mannenkoor te Hilversum, dan zorgen wij ervoor dat u de bestelde CD vlot in uw bezit heeft.

Kies hieronder het fragment dat u wilt beluisteren.

Hier vindt u fragmenten van alle nummers die op deze CD te vinden zijn. Indien u meer wilt horen kunt u de bovenstaande knop gebruiken om deze CD te bestellen.