Onze CD "Beroemde Wereldliederen (dubbel-CD)"

Beroemde Wereldliederen (dubbel-CD)

(Sacred, Spiritual en Classicalsongs)

Deze nieuwste dubbel CD van het Millennium Mannenkoor bevat een schat aan internationale koorwerken. Op de eerste een keur van bekende en minder bekende werken en daarnaast laat het koor zich van een heel andere kant horen in het meer populaire genre. Het koor geeft hiermee opnieuw zijn grote veelzijdigheid aan en daarnaast wordt het geheel onderbroken met enkele intermezzi van viool en piano die
werkelijk juweeltjes zijn. Een prachtige CD met daarop liederen waar de persoonlijke voorkeur voor ieder zeker aanwezig is. Een echte aanrader en zeer het beluisteren waard.

Deze dubbel-cd wordt u zonder verdere kosten toegezonden na invulling van uw Naam, adres, postcode en woonplaats. Als u daarna direct het aantal door u bestelde Cd’s x €22,00 overmaakt op bankrekening NL45RABO0111980895 t.n.v. Millennium Mannenkoor te Hilversum, dan zorgen wij ervoor dat u de bestelde CD ('s) vlot in uw bezit heeft.

Kies hieronder het fragment dat u wilt beluisteren. Hoewel u hierdoor natuurlijk niet een echte overall indruk zult krijgen, lichten we hiermee voor u een tipje van de muzikale sluier op, teneinde u in een nutshell alvast enig inzicht te geven in wat het Millennium Mannenkoor en zijn solisten u op deze dubbel-CD zo al te bieden hebben.

Hier vindt u fragmenten van alle nummers die op deze CD te vinden zijn. Indien u meer wilt horen kunt u de bovenstaande knop gebruiken om deze dubbel CD te bestellen.

CD 1   CD 2