OVER SPONSORING GESPROKEN:

Iedereen zeurt u aan het hoofd om "sponsoring". Dus het MMK wil niet achterblijven !!

Wij wijzen er met trots op dat het voor uw bedrijf nut kan hebben uw naam te verbinden aan de onze.  Allebei  leveranciers van een goed, gedegen product..

Ons koor staat regelmatig in de publieke aandacht en het publiek komt voor zijn plezier. Uw naam wordt aan de onze gekoppeld in goed verzorgde programmaboekjes en wordt vermeld op deze site.Over andere vormen is overleg mogelijk. Kortom : public relations/promotie op "hoog niveau" en op de "juiste toon"

Sponsoring kunt  u op vele manieren doen, ter overweging zomaar enkele ideeën voor een financiële ondersteuning bij:

• Het beschikbaar stellen van faciliteiten;
  • De huur van concertlocatie(s) of instrumenten;
  • Het laten optreden van één of meer solisten;
  • De vergoeding van de kosten van een orkest;
  • Het geheel of gedeeltelijk mee financieren van concerten;
  • Het laten optreden van het gehele koor voor uw (besloten) relatiekring;
  • Het voor uw rekening laten produceren van een CD of andere geluiddrager;
  • Concerten in het buitenland, waarbij de reis- en verblijf- kosten een belangrijke kostenpost is.

Bij één of meer concerten kan de naam van uw onderneming op unieke en stijlvolle wijze genoemd en beschreven worden.

Een lijst van bedrijven die ons sponsoren zal bij deze website gevoegd kunnen worden. (zie onder kopje rechts boven).  Met de mogelijkheid van linking naar de website van uw onderneming.

Wij adviseren u om eens een oriënterend creatief gesprek over de diverse mogelijkheden met ons te hebben en daarvoor contact met ons op te nemen.