Repertoire

Repertoire

Het meertalige internationale repertoire omvat ook liederen, delen van opera’s, operettes en musicals. Het kerstrepertoire voor de jaarlijkse december-uitvoeringen is omvangrijk. Die worden vaak uitgevoerd in samenwerking met nationaal en internationaal bekende solisten. Kerstconcerten van het MKK vallen op (en zeer in de smaak) door speelse afwisseling en krachtig samenspel tussen koor, solisten en instrumentale muziek.

Veel muziekstukken zijn omgezet in eigen arrangement , of vanuit een gemengde koorzetting, naar een koorzetting voor mannenkoor (bijvoorbeeld de MESSE SOLENELLE van Gounod, waarvan de Werelpremiere in october 2007 werd gegeven in het Concert Gebouw te Amsterdam.) Door dit alles is de muziek die het Millennium Mannenkoor laat horen juist zo uniek geworden

Voor concerten op uw uitnodiging kan het repertoire, mits tijdig geboekt en overlegd, worden aangepast.